Money Maker Club - Клуб людей, які заробляють або бажают заробляти в інтернеті Money Maker Club - Клуб людей, які заробляють або бажают заробляти в інтернеті

Назад   Money Maker Club - Клуб людей, які заробляють або бажают заробляти в інтернеті > Грощі, Кредити, Банки > Банки

Відповідь
27.01.2010, 11:29   #1
curious

Пользователь

Звідки Ви: Луцьк
Дописів: 97
LR: 0,960

Поблагодарили 9 раз(а) в 7 сообщениях

Типово Розпочато ліквідацію Укрпромбанку

Національний банк України своєю постановою від 21 січня 2010 р. відкликав банківську ліцензію "Українського промислового банку" і розпочав процедуру ліквідації. Як повідомляється на офіційному сайті Укрпромбанку, "процедуру ліквідації розпочато з метою недопущення подальшого скорочення активів Банку, забезпечення виконання його зобов'язань перед кредиторами (зокрема фізичними особами), відновлення соціальної справедливості, у зв'язку із значною втратою активів та доходів і настання його неплатоспроможності".
До повної ліквідації банку пройде рік-півтора. Цей термін необхідний для задоволення всіх вимог кредиторів та розпродажу майна, яке залишилось у власності банку (приміщення, оргтехніка, меблі тощо).
Проте переважна більшість вкладників не постраждає від ліквідації банку, тому що раніше всі депозити та кредити були переведені на баланс державного Родовід банку. Нагадаю, що Родовід банк також відчував величезні фінансові труднощі на початку 2009 року. Але уряд вирішив врятувати банк та викупив його у державну власність.
А тепер розповім про особистий досвід співпраці з Укрпромбанком: у мене кілька років лежав валютний депозит у цьому банку. Термін дії його закінчився у серпні 2009 р., і я звернувся у відділення банку та продовжив термін на рік. А коли з 1 жовтня всі депозити перевели в Родовід, я тільки зрадів. Кілька разів невдало намагався зареєструватись в черзі на переоформлення вкладу. Нарешті в кінці листопада я додзвонився у місцеве відділення Родовід банку, де мені повідомили, що я можу звернутись до них після 15 грудня. Очікувані новорічні свята і аврал на роботі скоригували цю дату, і я прийшов на відділення 15 січня та успішно переоформив депозит у Родовід банку на рік. При цьому мені виплатили відсотки, нараховані з серпня. Можна було, звичайно, не переоформляти депозит і забрати гроші, але для цього мені (згідно графіка виплат) довелося б чекати до квітня. Адже бажаючих забрати гроші багато, і в один день чи місяць це зробити неможливо. Тому банкіри склали графік виплат депозитів (для тих хто не хотів переоформити його в Родовід банку) залежно від терміну закінчення їх в Укрпромбанку. Загалом я залишився задоволений.
Але є ще один нюанс. У мене залишилась платіжна картка Укрпромбанку, куди зараховувались відсотки по депозиту. Залишок на картці дорівнює близько 2-3 баксів. Таку дрібну суму в Родовід банк не перевели, тому зняти я її можу тільки в Укрпромбанку. До 21 січня я міг це зробити безперешкодно, але трішки завтикав. Тому тепер буду цікавитись процедурою повернення цього дріб'язку по процедурі ліквідації. В Укрпромбанку попросили зателефонувати їм в кінці тижня. Що ж зачекаю...
curious зараз поза форумом Відповісти з цитуванням
02.02.2010, 13:43   #2
curious

Пользователь

Типово

Що ж, продовжу розповідь про мій досвід співпраці з Укрпромбанком. Зараз всі активи банку повністю заморожені. Відповідно закрити платіжну картку і отримати свої 3 бакси, які на ній залишились, я не можу. Коли я зможу це зробити і чи зможу взагалі, менеджер відділення банку повідомити не зміг. Зате запропонував прийти і здати картку.
В принципі я підозрював про такий розклАд і особливо не мав марних надій на ці гроші. Ось так один день зволікання із зверненням в банк позбавив мене 3-х доларів.
02.02.2010, 19:00   #3
Lammer

Местный

Звідки Ви: Донецк
Дописів: 115
LR: 0,357

Поблагодарили 11 раз(а) в 10 сообщениях

Надіслати повідомлення для Lammer на ICQ

Типово

Цитата:
Допис від curious Переглянути допис
Зате запропонував прийти і здати картку.
А сдать это как? Они тогда должны какую-нибудь росписку предоствавить или что-то вроде того.
Lammer зараз поза форумом Відповісти з цитуванням
03.02.2010, 11:42   #4
curious

Пользователь

Типово

Здати - це просто-напросто віддати картку і забути, що на ній щось було. При мені можуть її знищити (розрізати).
Проте мені цікаво, чи можу я зареєструватись як кредитор і подати заяву на повернення моїх коштів. Підозрюю, що моя маленька сума не дозволить цього зробити. Але я все одного спробую дізнатись. Ніколи в такому не брав участі, а тут - така нагода.
28.02.2010, 02:17   #5
Серый Кардинал

Модератор

Дописів: 238
LR: 0,378

Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях

Типово

ну три бакса конечно не смертельно.. но все дело в принципе конечно!
Серый Кардинал зараз поза форумом Відповісти з цитуванням
17.03.2010, 06:34   #6
pulya

Пользователь

Дописів: 96
LR: 0,595

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях

Типово

Если бы все банки ликвидировали и выплатили бы через другие банки людям деньги, было бы СУПЕР!
pulya зараз поза форумом Відповісти з цитуванням
08.09.2010, 18:13   #7
curious

Пользователь

Типово

Цитата:
Допис від pulya Переглянути допис
Если бы все банки ликвидировали и выплатили бы через другие банки людям деньги, было бы СУПЕР!
Интересно, какие банки должны выплатить людям деньги, если все банки ликвидируют...

Кстати, как всем, должно быть, известно, кредиты и депозиты в Укрпромбанке в конце прошлого года перевели в Родовид Банк. Так, на прошлой неделе НБУ продолжил действие временной администрации в этом банке до 15.12.2010 г. Эх, только б не накрылся этот Родовид банк. Слишком уж много народа туда перевели деньги из Укрпрома.
Відповідь

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.
Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +4. Поточний час: 16:28.
2009 Форум MoneyMakerClub.com.ua

каталог сайтів каталог сайтів

Важливаінформація
Рекламний блок 1

Статьи